vrijdag 25 september 2009

Bindi is aan het wisselen

Coco zegt...

Vorige week was het baasje aan het koken. Ineens zag ze Bindi druk ergens op kauwen, terwijl het baasje helemaal geen snoepje aan Bindi had gegeven. Dus ging het baasje snel kijken wat voor vreemd voorwerp Bindi nu weer had gevonden om op te kauwen... het bleek een tandje te zijn!

Toen het baasje dichterbij kwam spuugde Bindi zomaar een melktandje uit. Het baasje wist dat het heel zeldzaam was dat je een melktandje van je kat vind, omdat katten die meestal opeten. Dus pakte ze snel het tandje en stopte het in een bewaarpotje.

Bindi wordt dus al een grote dame!
Pootje,


Prinses Coco

zondag 20 september 2009

Bindi stal de show

Bindi zegt...


Vandaag ging ik met mijn baasje naar de Felikat kittenmiddag. Het was eerst nog wel even spannend, want het baasje vond s'ochtends nog 2 levende vlooien op mij (getver) en ik had lekker in de openhaard zitten friemelen, dus moesten mijn pootjes gewassen.


Op de show zelf vond ik het maar een drukte van belang. Als mensen naar mij gingen kijken dan ging ik meteen helemaal mooi zitten voor ze, zodat ze mij extra mooi vonden! Maarja, dat gaat ook vervelen na een tijdje, dus toen ging ik maar gewoon slapen.

Toen moest ik naar de keurmeester op de tafel. Die ging overal aan mij voelen en friemelen. Ik heb al mijn charmes in de strijdt gegooit natuurlijk. Ik ging lekker dicht tegen die keurmeester aan liggen, vind ze me vast een stuk schattiger! En dat heeft gewerkt, want ik werd lekker tweede van alle chocolate points die even oud waren als ik! Goed he? Mijn baasje was helemaal verbaasd. Op het keurrapport stond ook dat ik een lieve dame was en dat ik heel goed gepresenteerd was (dat is kammen, wassen enzo).

Eenmaal thuisgekomen ging ik lekker op de bank liggen slapen. Lekker bijkomen van alle drukte!
Pootje,

Prinses Bindi

donderdag 17 september 2009

Baasje begint een eigen winkeltje!

Coco zegt...

Ons baasje moest voor Bindi een speciaal showsetje maken samen met haar mama. Toen andere baasjes zagen hoe leuk dat setje was, wilden ze ook wel zo'n setje. Dat werden zoveel mensen dat ons baasje samen met haar mama heeft besloten om een speciale website te maken om voor iedereen die dat graag wil setjes te gaan maken!

De website is nog niet klaar en het zal nog wel even duren voordat alles klaar is, maar je kan wel alvast een kijkje nemen. Dat kan hier: http://www.bico-showsets.weebly.com/ . De naam "Bico" komt van onze namen; Bindi en Coco. Leuk he?

Pootje,

Prinses Coco

maandag 14 september 2009

Vlooienplaag, onee!!

Bindi zegt...

Vandaag was mijn baasje me lekker aan het borstelen met haar nieuwe borstel, toen ze ineens helemaal paniekerig ging doen. Ze had een vieze vlooi op mijn vacht gezien! Ze was helemaal verdrietig, want als ik vlooien heb mag ik niet naar de show toe aanstaande zondag.

Ze belde meteen de dierenarts die zei dat ze mij en Coco maar mee moest nemen zodat we gewogen konden worden. Dan wisten ze zeker dat wij de juiste spulletjes zouden krijgen. Dus moesten we met de auto, dat vonden Coco en ik helemaal niet leuk. We waren gisteren en eergisteren toch ook al geweest in de auto?
Coco en ik deden heel braaf bij de dierenarts. Coco liet zich zonder morren terug in het mandje doen! Het baasje was helemaal verbaasd, want normaal vind Coco dat helemaal niet leuk. Coco was ietsje te zwaar, die weegt ongeveer 5 kg, ik daarentegen weeg precies goed, 2,6 kg.

Toen moest het baasje natuurlijk hals overkop vanalles gaan regelen. Ze kocht anti vlooienmiddel, omgevingsspray, anti wormen middel en een vlooienkam. Eenmaal thuis gekomen moest ik in bad, BAH. Vond ik helemaal niet leuk. En toen het baasje dat enge ding waar warme lucht uit komt aandeed was ik het helemaal beu en heb ik haar gekrabt. Moet ze maar uit de buurt blijven met dat enge ding!
Nu heeft het baasje al twee keer gezogen en moesten wij een uur op het balkon zitten (lekker in het zonnetje hoor) omdat die spray moest gaan werken...

Het baasje gaat mij nog een paar keer wassen deze week en goed borstelen.
Hopelijk zijn die vieze bloedzuigers snel verdwenen!!!

Pootje,



Prinses Bindi

Nieuwe spullen in ons tweede huisje

Coco zegt...


Dit weekend sleepte ons baasje een enorme doos mee vanaf ons huis in Amsterdam naar ons weekendhuisje in Eemnes.

Daar aangekomen ging ze meteen weer weg. Ze zei iets van dat ze bevroren worsten voor ons moest halen. Toen ze terugkwam ging ze de doos openmaken en aan de slag. Bindi was heel nieuwsgierig en dat vond het baasje een beetje lastig bij het in elkaar zetten van.... een krabpaal! Nu hebben we lekker bij ons tweede huisje ook een hele grote krabpaal!


Ook kregen we nieuwe voerbakjes, zodat het baasje die niet elke week hoeft mee te slepen. Kijk eens hoe mooi:


Pootje,



Prinses Coco

zaterdag 5 september 2009

Rondjes draaien!

Bindi zegt...

Ik vind het altijd heel erg leuk om lekker rondgedraait te worden over de gladde vloer. Mijn baasje moet dan altijd heel erg hard lachen. De eerste zelfs zo hard dat ze ervan moest huilen! Nouja, zó grappig is het nou toch ook weer niet?

Hieronder zie je mij in het filmpje lekker ronddraaien:



Pootje,


Prinses Bindi