maandag 14 september 2009

Vlooienplaag, onee!!

Bindi zegt...

Vandaag was mijn baasje me lekker aan het borstelen met haar nieuwe borstel, toen ze ineens helemaal paniekerig ging doen. Ze had een vieze vlooi op mijn vacht gezien! Ze was helemaal verdrietig, want als ik vlooien heb mag ik niet naar de show toe aanstaande zondag.

Ze belde meteen de dierenarts die zei dat ze mij en Coco maar mee moest nemen zodat we gewogen konden worden. Dan wisten ze zeker dat wij de juiste spulletjes zouden krijgen. Dus moesten we met de auto, dat vonden Coco en ik helemaal niet leuk. We waren gisteren en eergisteren toch ook al geweest in de auto?
Coco en ik deden heel braaf bij de dierenarts. Coco liet zich zonder morren terug in het mandje doen! Het baasje was helemaal verbaasd, want normaal vind Coco dat helemaal niet leuk. Coco was ietsje te zwaar, die weegt ongeveer 5 kg, ik daarentegen weeg precies goed, 2,6 kg.

Toen moest het baasje natuurlijk hals overkop vanalles gaan regelen. Ze kocht anti vlooienmiddel, omgevingsspray, anti wormen middel en een vlooienkam. Eenmaal thuis gekomen moest ik in bad, BAH. Vond ik helemaal niet leuk. En toen het baasje dat enge ding waar warme lucht uit komt aandeed was ik het helemaal beu en heb ik haar gekrabt. Moet ze maar uit de buurt blijven met dat enge ding!
Nu heeft het baasje al twee keer gezogen en moesten wij een uur op het balkon zitten (lekker in het zonnetje hoor) omdat die spray moest gaan werken...

Het baasje gaat mij nog een paar keer wassen deze week en goed borstelen.
Hopelijk zijn die vieze bloedzuigers snel verdwenen!!!

Pootje,



Prinses Bindi

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Fleur,

Spannend...naar de show..ben zo benieuwd hoe ons klein meisje het daar zal doen...ben er gewoon zenuwachtig van haha.

Fleur als ze as zondag naar de show moet, hoop ik niet dat je haar vandaag nog eens gaat wassen want dan zal ze niet een heel mooie vachtje hebben op de show, je doet dit 5 dagen voor de show.
laat me weten hoe het gegaan is meid ik wacht vol spanning!

Geef een knuffie van mij aan haar xxx

Anoniem zei

Oh nee, GRRROOOOTTTTSSSTTTEEE nachtmerrie.. brrr...

Ik lees net op plaza dat het ergste leed geleden is, gelukkig maar.

Groetjes Simba

Camoth zei

Gelukkig is de plaag inmiddels bestreden! We gaan met goeie moed naar de show zondag!