maandag 22 juni 2009

Spullen voor Bindi

Coco zegt...


Mijn baasje kwam vandaag thuis met een hele grote kartonnendoos. Dat gebeurt wel vaker, meestal met lekkers en leuk speelgoed voor mij. Maar dit keer kreeg zei ze dat ik het speelgoed wat erin zat moest gaan delen met Bindi... dat vind ik natuurlijk niks, maargoed.

Het blijken dus allemaal spulletjes te zijn voor de kleine Birmaanse prinses. We zien hieronder onder andere:


- Krabplank
- Kitten 36 voer a 4 kilo
- Natvoer zakjes kitten instinctive
- Twee speelhengeltjes met veertjes
- Slaapmandje
- Balletjes en muisjes
- Kattenkruid zakje met belletje
- Halsbandje
- Speciale borstel
- Kattenmelk
- Voerbakjes
- Springveer speelgoed
- Adreskokertje
- Valeriaankussentje
- Prinses Coco ... *gniffel*



Zoals je ziet vind ik het allemaal wat veel voor zo'n klein prinsesje (en erg roze ook, ik ben meer van het rood). Ik had toch ook meer interesse in de kartonnendoos waar het allemaal in zat, dus ze mag het hebben, dat speelgoed.



Ik ga nu weer even lekker op het balkon zitten. Dit balkon wordt overigens volgende week door de vader van mijn baasje helemaal dicht gemaakt met betonwering (weet niet precies hoe dat soort mensenspul heet). Daardoor kunnen Bindi en ik niet per ongeluk over de rand springen of onder de afzetting door vallen. Goed he?

Pootje,



Prinses Coco

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zooooo....Fleur, je hebt er echt werk van gemaakt, nieuw speelgoed, lekker eten en je balkon, wat zal Bindi dat allemaal fijn vinden...en ik natuurlijk ook hoor, geef Bindi met een gerust hart met je mee zodra je komt om haar te halen, ze is dol op speelgoed en dat mandje heeft ze hier ook dat zal ze ook heel leuk vinden. Tot woensdag..snik..zal haar heel erg gaan missen en heel vaak haar hier komen bezoeken!!

Camoth zei

Hai Marja,

Bedankt voor je berichtje. Ja ze wordt hier in de watten gelegd hoor! En je bent altijd welkom met je hele gezin om koffie te komen drinken en Bindi te komen knuffelen!

Tot woensdag!